KYRKORUMMET är ljust, och förhållandevis kort. Koret är något smalare än långhuset och femsidigt, och med ett korgolv som är två steg högre än i långhuset. Dopplats är anordnad framför södra bänkkvarteret, med dopbord och med en rund målning ovanför, med Kristus omgiven av barn. Under läktaren i väster är rum inbyggda, med samlingsrum på sydsidan och biutrymmen på norrsidan.
GOLVET är ett lackat trägolv, av yngre datum. VÄGGARNA är slätputsade och vita, delvis klädda med släta vita gipsskivor. TAKET är ett brädtak, som är välvt i mitten, och med sluttande plana partier närmast ytterväggarna. Dessa plana sidopartier är indelade i kvadratiska kassetter, vilka har en dekorativ utformning. Målat i ljust beige, med mörkare lister och med accenter i rödbrunt och blått. Innertaket är från 1927. KORTAKET är ett murat och putsat stjärnvalv, vitmålat och med bårder i form av små ljusblå druvklasar längs valvribborna.
INGÅNG finns i väster från vapenhuset. En dubbel trädörr med synligt ramverk, vilket delar in dörrarna i åtta större och mindre fält, med pärlspont i och målade i gulbrunt. Från byggnadstiden. Den betydligt mindre dörren till sakristian har en motsvarande utformning, sitter inom en rundbågig nisch med ett halvrunt överljusfönster ovanför. Från byggnadstiden. FÖNSTREN är höga rundbågiga spröjsade fönster av gjutjärn, målade i vitt, och med innanfönster av trä. Ytterbågarna troligen från byggnadstiden, innanfönstren yngre. Fönstren sitter parvis, med en tegelkolonn med granitkapitäl emellan. Dekorativ mönstermurning av tegel kring fönstren. Korfönstren är mindre, med små infällda GLASMÅLNINGAR. Dessa är från 1955, utförda av Ernst Söderberg, och har ett nattvardsmotiv i nordost och Jesu dop i sydost.
LÄKTARUNDERBYGGNAD - under läktaren, med släta skivklädda väggar mot kyrkorummet. Biutrymmen på norrsidan, ett samlingsrum på sydsidan, där det också sitter två fönster som vetter mot kyrkorummet. Rummen under läktaren byggda på 1980-talet.
SAKRISTIA - På korets norrsida, samtida med kyrkan. Taket med synliga bjälkar och panel däremellan är från byggnadstiden, övrig inredning senare.
VAPENHUS - I tornets bottenvåning. Golv av gult tegel, vitputsade väggar och ett gulbeige tak med synliga bjälkar och pärlspont i facken däremellan. Trappa till läktaren på sydsidan, målade i gulbrunt. Ytterportens insida av lackad ek, med synligt ramverk i kryssmönster. Dörren in till kyrkorummet är en dubbel trädörr med synligt ramverk, vilket delar in dörrarna i åtta större och mindre fält, med pärlspont i. Målade i gulbrunt. Dörrarna sitter i ett ramverk med överljusfönster in till kyrkorummet. Trappa, innertak och dörrparti mot kyrkorummet från byggnadstiden, ytterdörrarna nytillverkade med de ursprungliga som förebild. RUMMET EN TRAPPA UPP har en liknande inredning, till stora delar från byggnadstiden. Särskilt märks dörren in till läktaren, som sitter i ett glasat ramverk, placerat inom en stor valvbåge mellan kyrkorum och tornrum.
INREDNING:
ALTARE - Fristående altare av trä. Genombrutet underrede med räfflat mönster på benen. Målat i gulbrun lasering med rödbrunt i benens räfflor. Från 1995.
ALTARUPPSATS - Stor oljemålning, placerad mot östra korväggen. Placerat på ett grunt postament. Tavlan föreställer en bedjande Kristus i Getsemane. Inramas av en skulpterad och bemålad ram, placerad på en sockel och krönt av en förgylld strålglans. På sockeln finns målat evangelistsymboler. Altartavlan målad av Alfred Follin 1905, ramverket av Ernst Söderberg 1954. Postamentet, som utgörs av det ursprungliga altarets framsida, har en jugendinspirerad utformning, med arkadbågar uppburna av korta räfflade pilastrar. Ombyggt till postament 1995.
ALTARRING - Öppen femsidig av trä, med genombrutna sidor i ett jugendinspirerat mönster. Plana räfflade stolpar i hörnen, och emellan dessa ett mycket stiliserat genombrutet växtmotiv. Målat i gulbrun lasering, med rödbrunt i räfflorna och gulbeige i mönstret. Överliggare och knäfall klädda i ljust gråblått tyg. Från byggnadstiden
PREDIKSTOL - Placerad i nordöst, med ingång genom muren från sakristian. Består av korg och ljudtak. KORGEN är åttkantig, med målningar på sidorna, föreställande en bedjande kvinna, den förlorade sonen, den gode herden, en fiskarhustru spejande mot havet, samt en fiskare. Målningarna inom spetsiga arkadbågar, uppburna av pilastrar i korgens hörn. LJUDTAKET är åttkantigt även det, med förgyllda snäckor i hörnen och med en kröndekoration i form av ett skepp i stormigt hav. Allt är målat i ljusa kulörer. Korgen är från byggnadstiden, ljudtaket från 1927. Vid detta tillfälle slopades den tidigare trappan, och uppgång från sakristian byggdes. Predikstolens målningar och övrig färgsättning från 1956 av Ernst Söderberg. Snickerierna på korgens sidor ändrades också 1956.
DOPFUNT - Placerad vid en dopplats framför södra bänkkvarteret. Dopfunten är huggen i rödgrå granit, åttkantig och med svängda och profilerade former. Fot och skaft går i ett, och är förhållandevis kraftigt. Cuppans översida polerad och försedd med inskription i guld "Låten barnen komma till mig, och förmene dem icke. Tillverkad 1930.
BÄNKINREDNING - I två öppna kvarter utmed långväggarna. Rektangulära gavlar med en utanpåliggande räfflad dekoration. Målade i gulbrun lasering med rödbruna dekorationer. Modern utformning, från 1985, kompletterad med dekor 1995.
LÄKTARE - Orgelläktare i söder, med en rikt utformad medeltidsinspirerad framsida. Den bärs upp av pelare i form av kolonner med tärningskapitäl, och ovanför detta ett genombrutet parti där pelarna binds samman med bågar. Läktarbröstningen är indelad i små rundbågiga öppningar, i form av arkadbågar uppburna av små kolonner. Inne i bågarna ett gallerverk. Läktarens sidopartier något indragna. Allt målat i gulbrun lasering och gulbeige nyanser. Läktaren från byggnadstiden.
ORGEL - Tredelad orgelfasad med högre och bredare mittparti, med fasadpipor i tre rundbågiga öppningar. Fasadens krön är genombrutet, och med en delvis jugendinspirerad utformning, med bl a samma mönster som i altarringen. Orgelhuset från byggnadstiden. Orgelverket förnyat 1960, men sedan 1988 har kyrkan elektronisk orgel.
NUMMERTAVLOR - En nummertavla i sydöst, med en svart rektangulär siffertavla, med något förhöjt mittparti, omgiven av en förgylld profilerad ram, med en förgylld kröndekoration. Sannolikt från 1927.
KLOCKOR - I tornet hänger två klockor med inskriptioner, gjutna hos Bergholtz i Stockholm 1905.
ÄLDRE INREDNINGSDETALJER - Bakom södra bänkkvarteret står kyrkans ursprungliga dopfunt, en smal dopfunt i form av en kolonn, svarvad ur en enda trästock. Målad i grå marmorering.